Marita ja koirat

Marita

Asun Keski-Suomessa, Kintaudella 25 km Jyväskylästä, omakotitalossa avopuolisoni ja kahden staffitytön kanssa. Koiria minulla on ollut melkein koko elämäni, lapsuudenkodissani oli pieni, pippurinen kiinanpalatsikoira Donna, luonnetta oli kuin pienessä kylässä.

2 ihanaa labrdorinnoutajaa Riki ja Reetu ihastuttivat elämäämme kahdenkymmenen vuoden ajan, ensin meille tuli Riki, joka oli FI JVA ja Reetu muutaman vuoden päästä, Reetun kanssa harrastettiin noutajien metsästyskokeita ja metsästystä.

Olin perustamassa Keski-Suomeen K-S Nuuskuja, nykyään K-S noutajakoirayhdistys. Staffiin tutustuin ensimmäisen kerran sattumalta v. 1997, serkkuni omistamaan ihanaan Timiin ja sen jälkeen olin täysin myyty rodulle.

Kävin tutustumassa staffeihin paremmin JKL koiranäyttelyissä ja ihastuin heti rotuun ,kohta olinkin jo kasvattajaa etsimässä ja keväällä 2003 meille tuli Zippo, Morellion Chippendale, Zippo oli FI MVA ja Zipon kanssa kiertelimmekin paljon näyttelyitä.

  • Morellion Chippendale " Zippo" - 12.4 2003- 26.7 2017

Saimi, Scarface Lily of Valley tuli meille 2008, Saimikin oli FI MVA ja kiertelimme myös Saimin kanssa paljon näyttelyitä.

  • Scarface Lily of Valley " Saimi" - 17.7 2008- 18.5 2018

Olen kasvattanut 2 pentuetta, v. 2012 Scarface F-pentue ja 2014 Scarface M-pentue, josta meille jäi toinen tyttöpentu kotiin, Maisa, Scarface Maisy Daisy.

Tällä hetkellä kotonamme tassuttelee Maisa ja Lyydia, Days of Stafford Red Riding. Lyydia on Espanjasta.

Anitta Krögerin kanssa päätimme 2018, että aloitamme kasvatustyön yhdessä ja kävimme Kennelliiton kasvattajan peruskurssin v 2019.

Ja siitä se ajatus sitten lähti!

Lyydia Harjun portailla


Zippo, Saimi ja Maisa